R E P E R T O I R E Nieuw !!!

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij leggen de lat als amateurvereniging zeer hoog.
Ieder nieuw werk moet voor onze leden een nieuwe uitdaging zijn om in te studeren en vervolgens uit te voeren.
Wij zorgen ervoor dat een gekozen werk perfect past in onze eigen koorklank.

Nieuw !!!

Het repertoire bestaat uit een mix van genres en wordt vaak 'a capella' of met begeleiding gezongen:

Van Barok tot Klassieke koorwerken
Koorwerken uit Musicals en Opera's
Licht Klassieke werken
Kerkelijke muziek

Er wordt bijna altijd gezongen in de oorspronkelijke taal dus niet alleen Nederlands. Duits, Engels, Italiaans of Frans,
maar ook in het Russisch, Hongaars, Tsjechisch en Zweeds.

Nieuw !!!

Stap ook eens over die bekende drempel zoals zo velen dat voor u al deden.
Ervaar zelf hoe het is om tijdens het zingen de alledaagse stress van je af te schudden.
Hoe het voelt om in een team te presteren en als waardering een hartelijk applaus te krijgen.
Naast het zingen biedt onze vereniging tijdens de pauze en na afloop van de wekelijkse repetitie ook gezelligheid.
Onze ontspanningscommissie zorgt ervoor dat er naast het zingen ook geregeld andere activiteiten plaats vinden.

Zeker weten dat u zich binnen enkele weken bij ons thuis voelt en
dat u een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

Voor meer info zie de rubriek 'Informatie'.