***Korte impressie van het "Midzomernacht Cultuur Festival van 23 juni 2007.

Om 19.30 uur werd het Festival officieel geopend door Wethouder Duijf.

Er was dit jaar gezorgd voor meer zitplaatsen en naast een drankje kon men ook een hapje nuttigen, Jammer dat de weergoden Paluda niet goed gezind waren want het was nat, kil en koud. Ondanks alles waren en toch nog vele toeschouwers die het gebodene konden waarderen en vol lof waren over de opzet en de organisatie van dit festival. Tijdens het optreden van Fanfare St. Gabriël plensde het behoorlijk, maar de Dirigent was niet voor één gat te vangen, hij vroeg om een paraplu en dirigeerde vrolijk met één arm verder. De vertellers van verhalen en de Leerlingen van de Hiphopdansgroep "Trashcan Heroes" kregen een welverdiend applaus evenals de sopraan Beata Wojtczak en het gemengd koor "Paluda" en hun begeleiding aan de piano Esther Zaad, na hun optredens.

" MIDZOMERNACHT CULTUUR FESTIVAL" 23 JUNI 2007.

Op zaterdag 23 juni
2007 wordt voor de tweede keer het 'Midzomernacht Cultuur Festival' gehouden.

Om 19.30 uur zal de officiële opening worden verricht door Dhr.Duijf Wethouder Publieke Dienstverlening en Sport.

Op de pleinen van Kasteel Hoensbroek en in de tuin van "Tot Slot", zullen de dichters, vertellers en schrijvers U met hun verhalen en gedichten verwennen. Er zullen acteurs aanwezig zijn die op een ludieke wijze de mensen vermaken. Ook zal de zangkunst in al zijn facetten aan bod komen.

Dit alles zal begeleid worden door professionele musici. Het beloofd weer een uniek, bruisend en levendig Festival te worden wat zijn weerga in de wijde omtrek niet kent. Wij laten U bewust worden van welk een onschatbare waarde en kwaliteit aan cultuur wij in Hoensbroek en Heerlen bezitten.

Medewerkenden:

Fanfare St. Gabriël Hoensbroek - Website: www.sintgabriel.nl

Leerlingen van de dansgroep "Trashcan Heroes" van de school of Hiphop o.l.v. Javan Hoen

Math. Mertens - Wiel Sijstermans - Els Ermers (vertellers)

Limburgs Echtpaar Wullem en Bertha (komisch)

Rockgroep "Stringcast"

Pianiste Esther Zaad

Sopraan Beata Wojtczak

Hoensbroeks Gemengd Koor "Paluda" o.l.v. Jan Zaad

Het geluid tijdens de diverse optredens wordt verzorgd door "D'events" - Website: www.d-events.nl

Kaarten € 7,50 in voorverkoop en € 10,= aan de kassa.

Voorverkoopadressen:

Hein Giesen Herenkapsalon, Gouv. Baron v. Hövellplein 13 - Tel. 045 5218531
Boekhandel The Readshop, Kouvenderstraat 45 - Tel. 045 5285320
Fa. van Criekingen, Hoofdstraat 390 Hoensbroek - Tel. 045 5216678

Wilt u meer informatie? Mail dan naar info@paludakoor.nl