Uniek en groots kerstconcert in Hoensbroek.

“PALUDA” heeft op de 3de zondag van de Advent - 12 december j.l. een uniek en groots kerstconcert in de kerk Grote St. Jan Evangelist te Hoensbroek uitgevoerd.

Onder algehele muzikale leiding van dirigent Jan Zaad, gaf “Paluda” samen met Gemengde Zangvereniging “Eendracht” uit Rimburg en met begeleiding van het “Euregio Accordeonensemble” en solistische medewerking van sopraan Veerle Henkens en tenor Tim Schulteis, de kerstcantate “Born a King” van William Lloyd Webber ten gehore.

Speciaal hiervoor had Jan Zaad de begeleiding voor accordeonensemble bewerkt en dit heeft de liefhebber van gemengd koor en accordeonmuziek zeer gewaardeerd, want het was werkelijk oorstrelend en een sfeermaker voor het naderende kerstfeest.

Het "Euregio Accordeonensemble" concerteerde met werken die qua stijl geheel pasten bij dit kerstconcert en Foppe Jacobi vertolkte zijn accordeonsolo op sublieme wijze.

De kerk was door de inzet en creatieve handen van enkele Paludaleden prachtig versierd.

Het in grote getale aanwezige publiek heeft genoten van dit "Kerstconcert helemaal anders".

Uniek en groots kerstconcert in Hoensbroek