Viering 96ste Stichtingsdag op zaterdag 23 oktober 2010.

Traditiegetrouw luisterde het koor om 19.00 uur de Plechtige Eucharistieviering op in de kerk Grote St. Jan Evangelist te Hoensbroek.
Deze keer werd gekozen voor de Missa Brevis van J. Haydn, aangevuld met prachtige en stemmige motetten.
"Paluda" zong o.l.v. dirigent Jan Zaad en met pianobegeleiding van Esther Zaad, de sterren van de hemel in een volle kerk en kreeg na afloop een welverdiend langdurig applaus.

Aansluitend werden leden met partners, genodigden en introducés verwacht in het verenigingslokaal "Amicitia" voor een warm- en koud buffet en voor de feestavond.
Vicevoorzitter Mevr. Els Ermers-Pijls opende de avond met een welkomstwoord en verzocht daarbij Zeereerwaarde heer Pastoor Nevelstein naar voren te komen. Volgens de notulen is
deze inmiddels 12˝ jaar Geestelijk Adviseur en zeer betrokken bij het wel en wee van het koor o.a. door het bijwonen van Jaarvergaderingen en zijn sympathie voor "Paluda".
De aangeboden attentie was een schot in de roos verklapte meneer Pastoor in zijn dankwoord.

De avond verliep in een uitermate gezellige sfeer en dat was mede te danken aan:
Een verrassing voor alle leden n.l. een praktische tas voor het opbergen en vervoeren van de muziekmappen voorzien van het logo van "Paluda" en gesponsord door BAM;
Deze keer geen loterij maar een grote tombola met heel veel leuke prijzen;
De optredens van De Jantjes, Nana Mouskouri, Thimy de Poel-Vossen, een familiegroep uit Heerlerheide en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden van Tina Turner.

Door de samenwerking van leden en vrienden van "Paluda" was dit een onvergetelijke en mooie viering van deze 96ste Stichtingsdag.

Een extra woord van dank aan Kees en Helmie Outjers en het team van "Amicitia", voor het heerlijke eten, de correcte bediening en de gezellige entourage bij binnenkomst.

Foto's Viering 96ste Stichtingsdag op zaterdag 23 oktober 2010