Viering 94e Stichtingsdag op 11 oktober 2008.

Volgens de traditie werd om 19.00 uur de Eucharistieviering opgeluisterd door het koor in de Grote St. Jan voor de levende en overleden leden van Paluda.
Aansluitend vond de feestavond plaats in Party Center "Amicitia" en werden Maria Crombach, Helga Fleuren en Jeannette Eken gehuldigd voor hun 50-jarig lidmaatschap van de vereniging en Agnes Swakhoven voor haar 25 jarig lidmaatschap. Alle vier de dames kregen een mooi boeket bloemen en het insigne van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond.
Er waren overheerlijke broodjes en hapjes maar het hoogtepunt van de avond was het optreden van het Duo "Oetgesloape" die de jubilarissen elk persoonlijk toezongen op bekende melodieŽn met gevatte teksten.
Alweer een geslaagde avond met leuke herinneringen om glimlachend aan terug te denken.

*  *  *  *