Speculaasconcert is voor herhaling vatbaar.

In een tot Sinterklaastempel omgetoverde zaal van "Amicitia" was het een drukte van belang want Paluda had de Goed Heiligman persoonlijk weten te strikken om een bezoek aan de kinderen en kleinkinderen van de leden en van familie en vrienden en bekenden te brengen.

Maar allereerst werd door het koor een heel leuk en luchtig programma gezongen onder leiding van dirigent Jan Zaad en met pianobegeleiding van Esther Zaad.
Tijdens het zingen van de medley Speculaasjes kwam de Sint met zijn knechten binnen en klopten de kinderharten ineens veel sneller.
Sinterklaas riep een paar kinderen bij zich en deze bleken allemaal heel erg lief te zijn geweest en daarom kregen alle kinderen die deze middag onder begeleiding van mama, papa, oma, opa aanwezig waren, een zak snoep (sponsor AH Hoensbroek)van de Pieten .

Ondertussen speelde het Jeugdensemble van fanfare St. GabriŽl leuke werken die goed in het gehoor lagen en dat was te horen aan het applaus dat deze jeugdigen mochten ontvangen.
Allen kregen een leuke attentie en wij hopen dat we nog eens een beroep op hun mogen doen.

Speculaasconcert is voor herhaling vatbaar