Heruitvoering Requiem Opus 48 - G. Fauré door Projectkoor was een succes.

Op Palmzondag 17 april j.l. werd het Requiem Opus 48 - G. Fauré uitgevoerd in de St. Pancratiuskerk te Heerlen door het "Projectkoor", een initiatief van "Paluda".

Hiervoor had "Paluda" zangers en zangeressen van bevriende koren in Hoensbroek en ver daarbuiten, bereid gevonden om op vrijwillige basis aan dit project mee te werken.
Sinds 4 januari j.l. repeteerden deze enthousiaste heren en dames wekelijks, in een onderlinge vriendschappelijke sfeer, om dit imposante muziekwerk voor 100% onder de knie te krijgen.

Dat dit gelukt is niet voor 100% maar voor 200%, dat is mede te danken aan de geweldige inzet van alle zangers, de sopraansoliste Veerle Henkens en Bas-Bariton Guido Janssen,  het Euregio Accordeon Ensemble en door de deskundige muzikale leiding van dirigent Jan Zaad.

Een staande ovatie na afloop van het in grote getale aanwezige publiek was hartverwarmend en een opsteker voor alle medewerkende aan dit imposante Passieconcert.

Dirigent Jan Zaad mocht na afloop vele complimenten in ontvangst nemen en dat heeft hij ook verdient.

Door hier beneden op een van de 3 delen te klikken, komt u bij de live uitvoering uit.