In Memoriam Pauline Döpp

Veel te vroeg naar menselijke maatstaven is ons koorlid Pauline Döpp, echtgenote van Jack Nielen, op 5 juni 2008 op 49 jarige leeftijd overleden.
Haar nooit aflatende vechtlust heeft het niet kunnen winnen van deze vreselijke ziekte.
Tijdens de Stichtingsdag in oktober 2007 werd zij nog gehuldigd voor haar 25 jarig lidmaatschap van Paluda.
In de Notenkraker van december 2006 schrijft zij nog dat ze hoop heeft dat ze haar ziekte heeft overwonnen en van plan is een eigen praktijk te gaan starten en dat ze hiervoor nog aan een studie is begonnen om dit te kunnen verwezenlijken.
Samen met Anneke Knol verzorgde zij al heel wat jaren het informatieblad "de Notenkraker" van Paluda, waarvan zij Eindredactrice was.
De wens van Pauline was dat Paluda de Uitvaartdienst zou opluisteren.
Voor een volle kerk en met een voltallig koor o.l.v. dirigent Jan Zaad en aan het orgel Esther Zaad, heeft Paluda op waardige wijze en met respect voor Pauline deze wens ingewilligd op woensdag 11 juni 2008, met de gezangen die zij zelf zo mooi vond.
Een trouw koorlid met een mooie Altstem en met hart voor de vereniging is ons ontvallen.

Adieu Pauline, rust zacht.

*  *  *  *