In Memoriam Anny Zaremba-de Boer

Op dinsdag 5 augustus 2008 bereikte ons het bericht van het plotselinge overlijden van ons gewaardeerde koorlid Anny Zaremba-De Boer.
Anny zong haar partij als sopraan sinds 1976 bij Paluda, later ging ze over naar de altpartij en sloeg zelden een repetitie over.
In de tijd dat Paluda nog actief deelnam aan de Carnavalsoptochten in Hoensbroek, verzorgde zij de leden van Paluda die meeliepen in de optocht met heerlijke erwtensoep die zij naar eigen recept kookte in grote hoeveelheden, zodat niemand iets tekort kwam. Ook tijdens andere informele gezellige avonden van het koor genoot de erwtensoep van Anny gretig aftrek.
Als lid van de Ontspanningscommissie zette ze zich in om het de leden naar de zin te maken tijdens de inmiddels bekende gezellige uitstapjes die deze groep dames geregeld organiseert.
De spullen voor de rommelmarkt om de verenigingskas te spekken waren bij haar in goede handen, deze werden met zorg afgewassen, gesorteerd en in haar kelder opgeslagen.
Anny was altijd daar aanwezig waar veel mensen waren, ze hield van gezelligheid. van een goeie grap haar drankje en sigaretje.

Omdat de nabestaanden hadden gekozen voor een crematie in familiekring werd er op donderdag 14 augustus j.l. om 19.00 uur een Herdenkingsdienst gehouden in de Kleine St.Jan te Hoensbroek, waarbij ondanks de vakantieperiode veel Paludaleden aanwezig waren.

Zaterdag 20 september j.l. werd de zeswekendienst gehouden in de Grote St.Jan om 19.00 uur en heeft Paluda de Eucharistieviering opgeluisterd met mooie gezangen om op deze manier afscheid te nemen van een unieke vrouw, die zo vele jaren deel uitmaakte van Paluda.

Anny bedankt, rust zacht.

*  *  *  *