Najaarsconcert zondag 4 november 2007.

Om 20.00 uur opende "Paluda" het concert in een voor de zondagavond tamelijk goed gevulde zaal in "Amicitia".
Na overleg met de Muziekcommissie werden onderstaande werken uitgevoerd:

* Pavane - Thoinot Arbeau
* Traum durch die Dämmerung - Wilhelm Heinrichs
* Hazavaro - Bardos Lajos
* Ma Navu - Audrey Snyder
* O Happy Eyes - Edward Elgar
* Túrót ëszik a cigány - Zoltan Kodaly
* Vom Naschen - W.A. Mozart

Stuk voor stuk werken in verschillende talen die over het meest gebruikte thema in de muziek handelt namelijk;
de liefde en wel in al zijn romantische facetten.
Paluda kweet zich op voortreffelijke wijze van haar kunnen en mag trots zijn op deze mooie uitvoering.
De pianobegeleiding werd ook deze keer weer verzorgt door Esther Zaad.

Na de pauze was de beurt aan het koor "FUSION" uit Sittard o.l.v. Esther Zaad.

Een klein, maar jong en dynamisch koor met mooie stemmen, die hun werken a capella en minimaal vierstemmig (close harmony) brengen.
Bekende nummers van Billy Joël, Bløf, Hans de Booij en Paul Simon werden op een voortreffelijke manier vertolkt door dit swingende en acterende koor.

De bloemen voor beide dirigenten aan het slot van deze mooie avond waren dan ook welverdiend.