Verslag van Najaarsconcert op zaterdag 13 november 2010.
Ondanks het bar slechte weer waren er toch nog veel belangstellenden naar de Hoensbroekse Muziekschool gekomen om het Najaarsconcert van "PALUDA" en het Seniorenorkest Onderbanken bij te wonen.

De aula was leuk ingericht met bloemen, kaarsjes en mooie kleedjes op de tafels, wat al een gezellige en warme sfeer bij binnenkomst gaf.

Na het openingswoord van de voorzitter bracht "Paluda" o.l.v. Jan Zaad, een zeer gevarieerd programma in vele genres en talen ten gehore. De muziekwerken werden op een leuke manier aangekondigd en uitgelegd door Anneke Knol.

Tijdens de pauze kon men genieten van een heerlijke kop koffie met lekkere zelfgebakken cake (dank aan enkele damesleden) of van een koel biertje, glaasje wijn of frisdrank.

Na de pauze trad het Seniorenorkest voor het voetlicht en van deze groep enthousiaste mensen straalde de liefde voor muziek van de gezichten af, met overgave werd hier gemusiceerd en het klonk geweldig mooi.

De medewerkers aan deze mooie muziekavond werden beloond met een daverend applaus.

TVLimburg heeft op deze avond een sfeerreportage gemaakt van "PALUDA" die u een dezer dagen via een link op uw gemak kunt bekijken.

Foto's zijn toegevoegd in Fotoalbum op deze site.