Kerstconcert met een gouden randje!

Op zondag de 14de december 2008 om 15.00 uur heeft Paluda in de Grote St.Janskerk te Hoensbroek een Kerstconcert gegeven dat klonk als een klok.
De Kerstcantate "Born a Child " van William Lloyd Webber in typisch Engelse stijl, werd uitgevoerd met solistische medewerking van de sopraan Veerle Henkens en de tenor Tim Schulteis en met pianobegeleiding van Esther Zaad.
Zeer gedisciplineerd en met overgave bracht Paluda dit geweldige koorwerk tot leven voor een behoorlijk aantal toeschouwers in de lekker warme kerk.
De leerlingen van de basisscholen Albert Schweitzer en Nieuw Lotbroek beelden het Kerstverhaal uit onder de bezielende leiding van de juf van de klas. Samen met de aanwezigen werden de bijbehorende kerstliederen gezongen die in het mooi verzorgde (gratis) programmaboekje stonden met volledige teksten.
Het geheel stond onder leiding van dirigent Jan Zaad.
De bloemen na afloop voor de medewerkenden en voor de hulpvaardigheid van enkele dames buiten het koor, waren dik verdient.
Paluda kan met trots terugblikken op deze uitvoering, een met een gouden randje.