In Memoriam koorlid en zangersvriendin Joke Cremers.
Op maandag 16 januari kregen wij het bericht van het overlijden van onze zangersvriendin en gewaardeerd koorlid Joke Cremers.

Dit bericht kwam ondanks alles toch nog onverwacht, want Joke was nog goed gemutst aanwezig bij de Kerstviering van het koor op 20 december 2011.
Achteraf gezien was dit haar manier van het stille afscheid van haar zangersvrienden in het Paluda-koor.

Joke was bijna 19 jaar lid van Paluda en zij was een vrolijke en goedlachse vrouw die altijd in was voor een grap.
Bij dirigent Jan kon zij tijdens de repetitie met haar gevatte opmerkingen een potje breken en dan had zij de lachers weer op haar hand.
Tijdens repetities en uitvoeringen was zij altijd present en bij ontspanningsactiviteiten van het koor stond zij altijd bovenaan het lijstje van aanmeldingen. om vooral niks te moeten missen.

Zij had een grote vriendenkring en had vele sociale kontakten en dat was te zien in de volle St. Pancratiuskerk te Heerlen waar 'haar koor' Paluda haar zingend vergezelde op haar laatste reis met de werken die zij zelf zo graag en zo vele keren heeft gezongen.

Joke was een vechter tijdens en tegen haar ziekte, ze gaf niet op maar toch heeft ze op een te jonge leeftijd van 55 jaar al moeten capituleren.

De leden van Hoensbroeks Gemengd Koor "PALUDA" zullen je nooit vergeten.

Rust zacht lieve meid.

In Memoriam.htm