Fotoboek "Paluda door de jaren heen"

Tijdens de gezellige Nieuwjaarsborrel van het koor op dinsdagavond 5 januari j.l. in verenigingslokaal Hotel "Amicitia" werd het 1ste exemplaar van het fotoboek "Paluda door de jaren heen " officieel uitgereikt aan Wethouder dhr. Jos Offermans, die de honneurs waarnam voor Wethouder van Cultuur dhr. Pé Diederen omdat deze laatste een belangrijke raadsvergadering had.

Dhr. Jos Offermans was aangenaam verrast dat er zo velen op de foto's staan die hij persoonlijk kent, dat het voor deze 'Breuker jóng' een thuiskomertje bleek en stak dat in zijn dankwoord  dan ook niet onder stoelen of banken.

Het 2de exemplaar was voor onze gastheer Kees Outjers en diens echtgenote Helmie, als dank voor de fijne samenwerking en omdat beiden niks teveel is, om het Paluda elke keer weer opnieuw naar de zin te maken.

De avond verliep in een amicale sfeer met gratis drankjes en lekkere hapjes en natuurlijk kregen alle leden en eredonateurs het mooi verzorgde fotoboek aangeboden, waar men in een oogopslag aan kan zien dat hier vele uren werk zijn voorafgegaan.

Een grote pluim op de hoed voor de samenstellers en makers van dit prachtige fotoboek is hier dan ook op z'n plaats.